GEVOLGEN CORONA

Beste leerling van onze Academie, beste ouder, beste sympathisant,

 

Na overleg met de gemeente werd geconcludeerd dat onze academie in geen enkele vestiging veilig kan opstarten. Dat heeft vooral te maken met het gedeeld gebruik van de gebouwen waarin wij gehuisvest zijn. Ook de poetsploegen krijgen het niet waargemaakt om ons veilig te laten herstarten, en het waarborgen van de veiligheid van leraars en leerlingen is steeds het allerbelangrijkste uitgangspunt. 

 

Wij blijven dus gesloten tot het einde van het schooljaar. 

En dat vinden we jammer, want we missen jullie.

 

We communiceerden eerder al over examens en evaluaties. Deze situatie van overmacht staat ons toe af te stappen van het schoolreglement wat evaluatie betreft. Iedereen zal een permanente evaluatie krijgen.

De visie van de overheid is duidelijk : een leerling kan/mag nooit nadeel ervaren van de corona-sluiting. Wat hij/zij deed tijdens de periode van opschorting van de lessen kan alleen in zijn/haar  voordeel gebruikt worden.

Geen enkele leerling zal maw nadeel ondervinden van de Coronacrisis in de vooruitgang van zijn studietraject aan onze academie.

 

We bekijken momenteel samen met het gemeentebestuur op welke manier de inschrijvingen veilig kunnen georganiseerd worden, en zetten begin juni een gloednieuwe website online, met alle bijgewerkte informatie mbt inschrijvingen, studieaanbod, leerkrachtenteam, studieloopbaan etc.

 

Bij vragen kan u het secretariaat in SAB bellen en mailen. Katleen, Els en Karla staan voor u klaar.

Ons team kijkt er al naar uit elk van u volgend jaar groeikansen op maat aan te bieden.

 

Met artistieke afstandsgroeten,

 

Karla Verlie, Chris Carlier en het academieteam

Academie voor Muziek en Woord

SINT-AGATHA-BERCHEM

Koning Boudewijnplein 3

1082 Sint-Agatha-Berchem

02/465 16 05

academiesab@gmail.com

Openingsuren secretariaat

ma tot vrij van 14 tot 19u

za van 9 tot 13u